Varme hjemmesko

Når man har fri og ikke har nogen pligter, der skal gøres. Fx rengøring i lejligheden, eller hænge vasketøj til tørre, så er det tid til at hygge og stresse af. Det synes jeg i hvert fald. Og hvordan gør man det? Jeg plejer at slænge mig i sofaen og se en god film. Op med benene og lægge sig ordentlig til rette. Sådan med telefonen inden for rækkevidde og hjemmeskoene parkeret, så man lige træder i dem, hvis man skal op. Og det er lige præcist det, jeg har valgt at gøre her lørdag formiddag.

Lammeskind

Det er bare sådan, at de hjemmesko, som jeg har, er meget varme. Det er sådan nogen, der er lavet af lækkert, blødt lammeskind. De er super gode om vinteren. Men om sommeren. Så sveder jeg – tæerne afgiver en umiskendelig roquefort effekt. Den kan være ret ubehagelig.
Egentlig burde jeg gå i byen for at finde et par lette og luftige hjemmesko til kvinder, så jeg kan undgå sure tæer. Men for en halv time siden satte jeg aircondition på, og rummene er allerede kølet ned til en behageligere temperatur, så jeg er ikke helt sikker på, at jeg får udført den opgave i dag. Jeg klarer mig med klipklapperne. Selvom de er gamle og godt slidte.

Verdens bedste hjemmesko

Nu ligger jeg så her i sofaen og får dårlig samvittighed overfor mig selv. Burde jeg ikke tage mig sammen og gå ned til den butik med hjemmeskoene til kvinder: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-3s1.html ? Jeg har jo set, at de har nogle farvestrålende sko, der er broderede på stykket lige over vristen. De er ret flotte, og de ser luftige ud. Det ser ud, som om at foden kan ånde i dem. Burde jeg ikke forkæle mig selv og købe et nyt par hjemmesko? Varmen udenfor bliver holdt op mod den behageligere temperatur indendørs. Jeg udskyder opgaven til en køligere dag.