Fed lyd til fest

Byens største virksomhed  skulle fejre 50 års jubilæum, og jeg skulle arrangere festens musik og underholdning. Under det første møde med direktøren fik jeg grundigt besked på at det vigtigste var, at jeg havde ordentlig styr på højtalere og lyd kabel. Jeg undrede mig over denne udmelding, men han fortalte, at man stadig i virksomheden talte om den fiasko, det var til 20 års jubilæet, fordi arrangøren ikke kunne få de medbragte højtalere til at virke. Han fik mit æresord på, at jeg ville dobbelttjekke alle højtalere og sørge for ekstra kabel, hvis uheldet skulle være ude.

Da vi havde talt om højtalere og kabel spurte jeg, om han havde tænkt på, hvilken form for underholdning og musik, han forestillede sig til jubilæet, og hans eneste krav var, bortset fra højtalere, som kunne fungere,  at jeg skulle entrere med en stand-up komiker, og musikken skulle leveres af et band på mindst fire medlemmer og med forskellige instrumenter, gerne violin, saksofon, bas og keyboard.

Jeg gik straks i gang med at kontakte et par stand-up komikere og fik hurtigt en aftale i stand med en kendt komiker. Tidligere  havde jeg arrangeret en reception for en virksomhed, hvor jeg havde lavet kontrakt med et band, som havde et bredt repertoire og netop bestod af fire medlemmer, som spillede henholdsvis violin, bas, saxofon og keyboard. Bandet var ledigt den pågældende aften, og underholdning og musik leveret af et flot samspil mellem violin, bas, saxofon og keyboard  blev en succes. Og alle højtalere fungerede perfekt.

Selv er jeg vild med at spille på guitar, og jeg kom i gang for flere år siden via et køb af en billig guitar her: Danguitar