Store ømme muskler

Behandling af ømme muskler

Der er aftener, hvor du bare ville ønske, at du ikke skulle ned i fitnesscenteret. Du vil meget hellere bare ligge på sofaen og se et ekstra afsnit fra din yndlingsserie på Netflix. Du kan næsten ikke få dig selv til at komme afsted. Efter nogle minutters diskussion med dig selv bliver du dog enig med dit indre, at det er bedst, at du kommer afsted. Ned til fitnesscenteret. Bare en halv time. Lige nok til at få den kardio, du har brug for. Du kører hen til centeret. Du får klædt om. Du træner, og du føler dig ekstra træt på vej hjem igen. Det var ikke en god træning – og måske træner du for hyppigt? Du er lidt skuffet. Du ved dog godt hvorfor at træningen var dårlig i dag, ikke?

Lad kroppen følge med

Den var dårlig, fordi du ikke tog dig den tid, der skal til, så din krop kan følge med. Du jappede afsted. Ville bare have det overstået. Og nu sidder du så tilbage i din sofa med en smerte oppe ved skulderen og nede i lændepartiet. Du mener, at du måske har forstrakt en muskel eller en sene. Du har i hvert fald ondt af dig selv. Hvad gør du? Ja, ud over at bestille takeaway og få det leveret mod ekstra gebyr så gør du ikke noget. Du vil lige vente og se, hvordan det går i morgen tidlig. Du ved nemlig, at det er nødvendigt at give kroppen hvile efter hård træning.

Gang i massagepistolen

Og du har da også allerede fundet din massagepistol til ømme muskler frem, så du kan hjælpe musklerne lidt på vej, så de kan slappe af. Du kigger på dit ur. Der er 20 minutter til, at de leverer måltidet, du bestilte. Fint. De minutter skal bruges på, at du får givet dine skuldre lidt massage. Bare med massagepistolen. Det plejer at virke. Du kan mærke, at pistolen ligesom kommer dybt ind i den knude, du har i skulderpartiet. Det er en rar følelse. Du kan også mærke, at blodet ligesom begynder at cirkulere lidt bedre på det sted på din krop, hvor du rører den med massagepistolen. Og det er lige præcist det, en massagepistol skal kunne: Den skal kunne hjælpe din krops muskler til at få blodet strømmende igennem sig. Og det kan den. Det er måske lidt uhyggeligt at tænke på, at man skal bruge en pistol til at skyde blodcirkulationen i gang i sin krop.

En positiv pistol

Men hvis vi nu tænker på, dengang vi var små, og det var sjovt (og tilladt) at lege røvere og soldater, så ved du godt, at en legetøjspistol er ufarlig. Det samme gælder for en massagepistol. Massagepistolen er bare større og kraftigere end legetøjspistolen. Den er beregnet til at blive brugt af voksne og ansvarlige mennesker. Ikke af børn. Den kan hjælpe enhver, der har et problem med et muskelparti. Den kan være et rigtigt, godt instrument, når dine muskler og din krop generelt bare har brug for at restituere – eller når du bare har brug for at kunne slappe af i hele kroppen – hurtigt.