Teamudvikling

Der er mange gode grunde til at holde fest for alle medarbejdere i organisationen, jeg leder. Den første er, at de gør et godt stykke arbejde. De lytter til mine idéer og kommer med rigtig god feedback på dem. Det er fedt at have et godt team med sig. Fra øverst til nederst i hierarkiet. Som direktør er det mig, der i sidste ende har ansvaret for, at vi holder os inden for budgettet, vi har, at vi er så effektive som muligt, får udviklet nye systemer, så vores medlemmer får nemmere adgang til alle oplysningerne om deres rettigheder og forpligtigelser.

Julefrokosten

Derfor har jeg brugt mange kræfter og min snilde på at få bestyrelsen overbevist om, at når vi skal holde den årlige julefrokost eller det årlige sommer-event, så skal mine medarbejdere have lov til at invitere deres partnere med til arrangementet. Der står jo nogle bagved mine medarbejdere: Dem, der hører om de små interne konflikter dem, der trøster, hvis man har lavet en bommert, dem, der glæder sig over den succes og ros, man får: Ægtefællen, kæresten eller bare kammeraten. De skal med. De fortjener det. Og det er min måde at sige tak til alle medarbejdere på.

Teambuilding

Det kræver godt nok et noget større budget til den slags events, men resultaterne vi har produceret, så længe jeg har været direktør (5 år), har været rigtigt gode, og jeg har vist, at vi fortjener det, og kan fortsætte den gode kurs.

Til året juleevent har jeg så to nøgleord på min liste: Teambuilding julefrokost! Det her med team building er sådan set ikke, fordi vi egentlig har brug for at blive bedre til at kommunikere eller være effektive. Det ved vi godt, at vi altid kan forbedre. Næh, det er mere, fordi jeg gerne vil lave noget andet sammen med medarbejderne og deres partnere end at invitere dem i teatret efterfulgt af fest. Jeg kunne godt tænke mig, at vi laver noget, der er sjovt. Sjov teambuilding. Sådan noget med aktiviteter og konkurrencer, hvor alle kan være med – unge og ældre, mænd og kvinder. Det kunne være den perfekte start med et par timers teambuilding, som så bliver efterfulgt af en god julefrokost. Det må kunne lade sig gøre at få det etableret.

Den rigtige udbyder

Jeg har talt med min sekretær om det. Hun er sådan en glad dame. Hun har også ben i næsen, som man siger. Hun er god til at få idéer, og hun er god til at holde styr på mig. Jeg har jo i ny og næ en tendens til at sætte for mange projekter i gang på samme tid. Men hun er villig til at undersøge, hvad der findes af udbydere, der kan lave underholdende teambuilding og kombinere det med julefrokost. Og ja, da hun sagde, at det skulle hun nok tage sig af lige med det samme, blev det sagt med et glimt i øjet. Men ordene, der kom ud af hendes mund, var, at hun hellere må se at skynde sig. Der er jo næsten kun 3 måneder til jul. Så det bliver nok ikke i skoven i denne omgang.