Robot til støvsugning

Det blev min opgave at købe en robotstøvsuger til brug på det strandhotel, som min mand og jeg driver. Foruden restaurant og cafe er der 8 dobbeltværelser og 2 enkeltværelser, som er belagt det meste af året, og derfor har vi megen rengøring. Min mand og jeg er enige om at anvende så meget teknik som muligt på hotellet, både for at spare tid, men i høj grad også for at vores ansatte har gode arbejdsvilkår.

Selv ved jeg en del om rengøring, og jeg har altid syntes, at støvsugning i flere timer var hårdt arbejde, så nu ville vi investere i en solid og holdbar robotstøvsuger.

Jeg havde tidligere talt med en kollega, som driver hotel inde i byen, som fortalte, at købet af en robotstøvsuger var den bedste investering, han længe havde foretaget. Derfor ringede jeg til ham for at få nogle råd om, hvilke krav jeg skulle stille til støvsugeren.  Min kollega fortalte, at han havde købt en Roomba robotstøvsuger og fremhævede dens glimrende kvalitet og nemme betjening. Ligeledes var  hans Roomba lav, rengjorde 4 rum pr. opladning,  masser af tilbehør, automatisk tænd og sluk funktion  og yderst effektiv.

Jeg fandt hurtigt en Roomba robotstøvsuger på internettet og fik den bestilt. Da den kom med posten, var vi alle spændte på, om vi kunne finde ud af at betjene den, og om den virkelig levede op til varedeklarationen. Det  gjorde den, og den er i brug hver dag, den er nærmest blev en del af vores medarbejderteam.