Om Abeline

Internetsiden www.Abeline.dk blev startet tilbage i år 2000, så man kan godt sige at Abeline.dk er en kendt og erfaren siden indenfor erotiske artikler.

Her startede man med at have et mindre lager i en lejlighed, hvor pladsen efterhånden blev mere og mere trangt, da internetsalget jo var i rivende udvikling.

Mange internet-kunder henvendte sig og efterspurgte en fysisk sexbutik i Aalborg, hvor man kunne se varerne og evt prøve det sexede undertøj. Det førte til at “DreamX.dk” blev født på Boulevarden 27 i Aalborg d. 10. marts 2007.

I og med at lokalerne i den fysiske butik er større, end arealet af den tidligere lagerplads, er sortimentet også udvidet, så det nu omfatter både laktøj, frækt lingeri, latextøj, pornofilm, bondage og stort set alt indenfor erotiske artikler/ sexlegetøj.

Der hvor der er sket størst udvikling, når vi snakker erotiske artikler, er indenfor vibratorerne. I starten var alle vibratorer stort set batteridrevene, hvor vi i de sidste år har set en stor stigning indenfor opladelige vibratorer – og især usb-opladelige silikone vibratorer er meget populære. Men en billig vibrator til 29kr. har vi stadig i sortimentet til alle nybegynderne.

Som noget helt nyt er vi begyndt at forhandle frækt lingeri til store piger, hvilket har været efterspurgt i en del tid, lige som nogle bruger xs frækt lingeri, viser det jo bare at vi ikke alle er ens.

Vi ønsker at være en diskret butik, så det helst skulle føles naturligt og trygt at handle i den fysiske butik. Netop derfor har vi bagerst i butikken indrettet et helt rum, kun til bondage sexlegetøj og sm udstyr for dem som ønsker dette.

Her finder man alt mellem himmel og jord, når det skal være det mørkeunivers, stort udvalg af læder outfit, latex kjoler samt læder piske og andet, som kan placeres i kategorien fetish legetøj.

Her kan de fleste være med, for 99kr kan man både få håndjern med plys, gagballs og forskellige brystklemmer til pirrende sexlege. Husk på man bliver aldrig for gammel eller for fin, til at købe sexlegetøj.

Vi håber at dem som læser dette kunne få lyst til at aflægge vores sexshop på Boulevarden DreamX.dk et besøg, næste gang der skal handles eksklusivt sexlegetøj, eller giv os et kald, for spørgsmål til sortimentet på siden, vi har 100% prismatch på alle varer. Vi glæder os til at se jer.

P.S. Husk gratis parkering lige uden for døren.