Oddset og Bet365

Det var en rigtig god dag i går, for vores bys fodboldhold sejrede i en afgørende kamp i 1. division, så holdet nu er sikker på oprykning til superligaen. Forud for kampen i går var vi mange, der havde regnet intenst på, hvad der kunne være scenariet, hvis vi ikke vandt den kamp, for der ville fortsat være mulighed for oprykning, hvis resultaterne af to andre kampe flaskede sig helt rigtigt. Men det blev ikke nødvendigt, for vores hold vandt udekampen med 3-1.

For mig blev det også en god dag, for jeg troede på holdet og havde spillet på netop en 3-1 sejr på Oddset, så jeg fik min indsats mere end fem gange igen. Og så skulle det vise sig, at dagen bare blev endnu bedre.

Sagen er nemlig, at jeg for et halvt års tid siden valgte at satse et mindre beløb på, at vores fodboldhold ville rykke op i denne sæson. Det var hos Bet365, at jeg spillede på oprykningen, men det er som sagt et halvt års tid siden, så det havde jeg faktisk glemt alt om.

Det var min kone, der kom i tanker om den gamle kupon i skrivebordsskuffen og spurgte mig, om det netop ikke var oprykningen, jeg havde spillet på, hvilket det jo var. Og der var ganske gode odds på det væddemål, så jeg scorede faktisk yderligere tæt ved 1.000 kroner, selv om det som sagt var en ganske beskeden indsats, jeg havde præsteret. Så jeg skylder bestemt holdets spillere en stor tak.

Ja – jeg kan sgu godt lide at spille, men jeg er ikke en af dem, der bare kræver, at det skal være muligt at vinde penge på det altid. Jeg er bestemt også glad for spillemaskiner og de fede muligheder for gratis spil – eller Free Spins:

http://www.casinoguide.dk/gratis-free-spins/