Alder og øjne

Der er mange ting, der er gode ved alder, og det at blive ældre – og der er nogen, der er knap så gode.

Ung kærlighed kan være sjov, men den kærlighed, du oplever som voksen, er af en helt anden støbning. Her er der mere tale om troskab, intimitet og samhørighed. Du er mere sikker på dig selv og tør stå ved dine holdninger og har mere erfaring. Dette varierer naturligvis fra person til person, men de fleste oplever en øget selvsikkerhed, jo ældre de bliver. Du er mere velovervejet i dine beslutninger og tager oftest det rigtige valg. Sex bliver også bedre med alderen – kvinder er i absolut topform seksuelt i deres 40’ere og 50’ere. Du bliver bedre til at håndtere stress med alderen også. For de fleste er der også en større økonomisk frihed i at blive ældre.

Det var jo en masse dejlige ting at opnå med alderen. Hvad er det så, der er knap så godt? Lad os se på det.

Set med en kvindes øjne er det så absolut kroppens forfald. Bevares du kan ældes med ynde, men helt ærlig så er vi træt af rynker og hængende hud. Vores syn bliver dårligere. Måske skal vi have briller. Jeg har selv fået grå stær, men har heldigvis fundet en god øjenlæge i København, nærmere betegnet Charlottenlund, som kan fjerne min grå stær.

Faktisk kan han samtidig lave en synskorrigerende operation ( se her ) i den samme operation, hvor han fjerner grå står. Hvor fantastisk er det lige? J Herligt at vi med nogen ting kan bremse eller ligefrem stille tiden tilbage! Er du frisk på at dyrke daglig motion, kan du også godt holde din krop godt ved lige.

Hvad er dine oplevelser med alder? Hvad ser du som godt? Og knap så godt?