Ny kæreste og pulsur

Jeg skal da lige love for, at der er gået forår i min gode veninde Jane. Selv om hun har rundet de 50, holder hun sig godt, og nu har hun forelsket sig i en mand, der ikke en gang er fyldt 40 endnu.

Så hun har travlt med at holde sin krop i form. Hun er begyndt at løbe hver anden dag, mens hun de øvrige dage nøjes med en travetur. Det kommer så vores hund til gavn, for den vil hun gerne have med, når hun er ude at spadsere.

I næste uge skal hun på besøg hos sin kæreste, og hun køber ind med arme og ben for at komme til at se så ung og smart ud som muligt. I går havde hun lokket mig med på bytur, for hun skulle have noget nyt tøj og forskelligt pynt.

Da vi kom forbi en urmagerforretning, stoppede hun op, fordi hun havde fået øje på et usædvanligt flot armbåndsur i en udstilling af Guess ure i vinduet. Hun kunne bare ikke leve uden det ur, så vi entrede forretningen for at få det købt. Det var ikke urimeligt dyrt, men jeg synes nu nok alligevel, at hun flottede sig lidt.

Men det skulle blive endnu værre, for inde i forretningen fik Jane øje på en montre med forskellige pulsure, og hun havde hørt, at hendes løbetræning kunne gøres mere effektiv med sådan et. Hun udvalgte sig et pulsur fra navigationsfirmaet Garmin. Jeg anede ikke, at de også fremstillede den slags.