white flower bouquet

Nem levering

Af en eller anden grund er december altid den mest ambivalente måned: Alle har travlt. Men alle taler også om, at de skal hygge. Hygge er noget, som vi som regel forbinder med ikke at stresse rundt, men vi er sammen – sådan med kvalitet, hyggelige omgivelser og små fælles aktiviteter. Det kræver jo tid. Men fordi ’alle har travlt’ så kan vi altså godt komme lidt i tvivl, om december og jul virkeligt er den bedste tid i løbet af året.

Stressende måned

Det er dog et faktum, at vi ikke får stress i løbet af december. Vi formår med andre ord at sætte tempoet ned. Og vi er mange, der også finder tid til at sende en tanke til familie, der bor langt væk – eller som måske er syge og ligger på hospitalet. Vi finder et sted, hvor vi kan bestille en smuk buket blomster, som forhandleren, der også har blomsterudbringning i hele København, vil binde og sende til modtageren. Den blomsterhandler, som jeg bruger, har aldrig skuffet mig.

De leverer altid til tiden

Det er fuldkommen ligegyldigt, om buketten, jeg har bestilt, skal bringes ud en tirsdag morgen, eller om det skal være en lørdag eftermiddag. Han sørger for, at buketterne når frem til tiden. Modtagerne af buketterne har altid fortalt mig, at de bliver så glade for at få dem. Og det er en fornøjelse at høre, at de nyder at have en smuk buket stående i deres stue. Så det er blevet en tradition at sende blomsterbuketter ud i december. Og her er så lige et lille tip, som du skal huske, hvis du vil gøre det samme: Du skal finde en god blomsterforhandler med blomsterlevering i København. Du skal bestille buketterne i god tid – og give helt præcise oplysninger om, hvem der skal modtage buketten og hvornår. Og så skal du bruge den samme blomsterforhandler næste år.