Brusevæg

Godkendte brusevægge

Når I nu alligevel er i gang med at renovere badeværelset, hvorfor læner I jer så op ad de gængse løsninger, som de store firmaer reklamerer for? I kommer jo til at bruge mange penge på renoveringen, hvorfor så ikke lige bruge lidt ekstra tid på at undersøge, hvad der egentlig findes af løsninger – derude på markedet?

Det kan godt være, at jeg lyder som en sur kælling, men jeg er altså træt af at se de samme murede brusenicher. Hver gang jeg besøger en bekendt, så har han eller en hun en fin bruseniche – og ja, den er da pæn. Men altså! Den sørger jo ganske grundigt for, at I ikke har tilstrækkeligt med lys, når I tager morgenbadet. Hvorfor lader I ikke lyset komme ind i det vigtige rum, som badeværelset er?

En gedigen brusevæg

I tænker måske, at brusenicher skal man have. Ja, jo, øh, skal man? Kunne det ikke være bedre for jer med en brusevæg som disse her? Sådan en af tykt gennemsigtigt glas. Den er rimeligt nem at montere på et badeværelsesgulv – eller på en porcelænsbund. Brusevæggen vil tillade, at I får lys, når I tager bad. Og den er bestemt ikke svær at holde ren. Det er nemlig ofte indvendingen, jeg hører, når jeg anbefaler brusevægge. Det er sådan, at du kan få en brusevæg, som er lavet af glas, der er behandlet med et særligt kalkafvisende middel. Det er ikke giftigt. Det hjælper dig bare, når du skal gøre rent på badeværelset. Du skal faktisk ikke gøre andet, end hvis du havde en almindelig bruseniche.

Æstetisk løsning

Desuden, så kan brusevægge faktisk løfte æstetikken i badeværelset ganske betydeligt. Den gennemsigtige plade af glas tillader nemlig, at du dels får lys i rummet, men også, at det virker større end det faktisk er, fordi væggen ikke lukker brusearealet. Brusevæggen giver en lethed, som er behagelig, når du bruger dit badeværelse – ikke kun når du tager brusebad.