Mobillån og SMS lån

Mobillån bruges af flere og flere

De fleste bruger i dag deres mobiltelefoner til det meste. Hvis man har valg én af de nyere mobiltelefoner, der har adgang til internettet, har man rigtig mange muligheder. Man kan tjekke vejret og man kan handle på internettet.

Derfor er det heller ikke specielt overraskende, at man i dag kan foretage lån via sin mobiltelefon, såkaldte mobillån. For at foretage mobillån behøver man ikke engang, at have en mobiltelefon, der kan gå på internettet.

Tiden hvor man skulle bevæge sig ned til sit pengeinstitut for, at låne penge er for længst ovre. I dag kan det meste gøres via internettet og dermed også via mobiltelefonen. Det er selvfølgelig rigtig smart for i en travl hverdag, som de fleste lever i dag, er der ikke meget tid til, at skulle rende ned til pengeinstituttet flere gange for, at få lov til, at låne penge.

Mobillån er løsningen

Mange kan lave en aftale med banken, der giver mulighed for, at man kan lave lån hos banken via internettet. Det vil dog normalt kræve, at man har noget friværdi i fx huset, som kan være bankens garanti for, at lånet vil blive betalt tilbage. Hvis man ikke har det bliver det straks noget svære.

Heldigvis findes der små mobillån man kan tage, når man er på farten. Disse kaldes også for nye SMS lån uden kreditvurdering: Lån-sikkerhed.dk. Man kan enten bruge sin mobil til, at gå på internettet og foretage et lån via websider, der tilbyder små lån. Websiderne er ikke nødvendigvis lavet til mobiltelefoner, men det fungerer ofte udmærket og der er mulighed for, at man kan låne op til 50.000 kroner uden, at skulle stille sikkerhed.

Der er også mulighed for, at man kan foretage et mobillån ved, at sende én SMS. Det kunne næsten ikke være lettere og det er noget man kan gøre når man er på farten. Det kunne fx være, at man var på ferie og opdager, at man mangler lidt penge til resten af ferien. Så vil man normalt kunne foretage et mobillån på et lille beløb og have pengene indenfor få dage. Politiken har skrevet lidt om mobillån her.

Her får du et mobillån

Der findes flere udbydere af mobillån i Danmark, men 2 af udbyderne er: Folkia og Ferratum, der begge tilbyder små mobillån. Man kan låne fra 500 kroner og op til 6.000 kroner. Ingen af de 2 låneudbydere stiller særlig store krav til ansøgerne, så der burde være mulighed for, at man kan få det lån man står og mangler.

De er også begge hurtige til, at gennemgå de ansøgninger, der kommer ind og giver hurtig besked om udfaldet. Ferratum tilbyder et lån på 6000 kroner helt gratis og rentefrit, som ny kunde. Det er smart, hvis man gerne vil have mulighed for, at teste hvordan det virker at tage et mobillån.