London

Det er temmelig svært at holde nallerne fra mit kreditkort i disse dage. Jeg har længe gået og ønsket mig en smuttur til London. Sådan en tur, hvor man går i teatret og shopper og nyder aftenerne på nogle pubs. Men det kan ikke lade sig gøre lige nu. Dels fordi det ikke er sikkert at rejse dertil endnu, og dels, fordi jeg simpelthen har for travlt. Men det forhindrer jo ikke, at jeg kan sidde her og drømme om at trykke på køb-knappen, når jeg nu lige har fundet de flybilletter til London, som er så billige, at man burde skamme sig over ikke at købe dem.

Flybilletter

Indtil al det her Corona-halløj brød ud, tog jeg tit til London. Jeg var derovre i en lang weekend, måske hver anden måned. Det var fedt. Og jeg vil påstå, at jeg kender London ret godt. Nu. Jeg havde ligesom formået at sætte et program op, for mig selv, så jeg skulle bare finde flybilletter, når det passede ind i min plan. Det er ikke spor svært at finde billige flybilletter, hvis bare man planlægger lidt i forvejen. Men nu er det efterhånden meget længe, siden jeg har været der. Jeg har selvfølgelig fulgt med i, hvad der sker i Storbritannien via medierne. Boris blev smittet. Men han har det vist ok igen.

Grund til bekymring?

Så er der grund til at være bekymret? Muligvis. Men jeg er næsten derhenne, hvor jeg vil være lidt ligeglad. Jeg vil så gerne afsted til min elskede by. Jeg burde faktisk overveje meget grundigt, om jeg ikke skulle bosætte mig derovre. Kan jeg det nu? Og hvad vil der ske efter nytår. Når Brexit træder i kraft. 100%. Jeg tror sådan set ikke, at det vil blive sværere at komme til London som turist. Måske meget nemmere. Og forhåbentligt vil der være en vaccine, der dur på markedet til den tid.