Legetøj til sport i toeren

Dildoer og vibratorer er gode til vaginal penetration, men mange af vibratorerne er gode også til klitoris stimulation. Brug vandbaseret glidecreme hver gang – også selv om du er våd. Hvis du bruger vibratoren over længere tid, kan det være nødvendigt at bruge glidecreme igen. Start gerne med at varme din dildo op med et varmt håndklæde eller i varmt vand. Lad den glide ned på din klitoris, og start med nogle knap så stærke vibrationer. Varier derefter pres og hastighed. Når du er klar, kan du komme den ind i din nedre del af din skede. Når du er mere ophidset, kan du presse den dybere ind i din skede. Varier dybden, hvor du støder og hastigheden på dine stød.

Rengøring af vibrator

Husk altid at rengøre din vibrator inden du bruger den og efter brug. Rengør den med antibakteriel sæbe hver gang. Hvis du bruger din dildo i endetarmen, så brug den med et kondom, så der ikke er risiko for bakterier, når du bruger den næste gang i skeden.

Til numsen

Vil du gerne have et mere egnet sexlegetøj for anal, kan du købe et butt plug. De er beregnet til analsex og kan være i endetarmen, mens du har samleje. Midten er tykkere end resten, og den har en ”bund” nærmest, så den ikke kan glide op i endetarmen under brug. Her skal du også huske at bruge vandbaseret glidecreme. Køb ikke en butt plug, der er mere end 10 centimeter lang for ikke at beskadige din endetarm.

Beads

Anal Beads – eller perler – er oftest lavet af silikone eller plast og er nærmest perler på en snor. De kommer i forskellige størrelser og indsættes i endetarmen en efter en og skal tages ud forsigtigt. Nogle kan godt lide at få dem taget ud, mens de har orgasme.