Startsæt til e-dampere?

Det er nu dejligt med vores nye e cigaretter, at man ikke skal fylde tanken så tit, bemærkede min kone lettere eftertænksomt her for lidt siden, men det har nu også den lille ulempe, at når der kun skal tankes op med to-tre dages mellemrum, så kan det af og til være svært at huske, hvor man har gjort af flasken med e væske.

E-væske

Jeg tilbød at hjælpe hende med at lede efter den lille flaske, men selv om vi begge to ledte højt og lavt i huset, var den som sunket i jorden. Jeg tilbød hende noget af min væske, men det var hun ikke umiddelbart interesseret i, for hun bruger e væske med mentolsmag, mens jeg holder mig til en smag, der kommer så tæt på rigtige cigaretter som muligt.

Erstatning for cigaretter

Nå, der gik nu ikke lang tid, før min kone opdagede, at hun havde sat den lille flaske fra sig ude på badeværelset, og så var panikken væk igen. E cigaretterne er en god erstatning for tobakken, men man bliver faktisk lige så afhængig af at dampe på dem, som vi tidligere var af tobakken, men vi satser nu på, at afhængigheden med tiden vil fortage sig, så vi også kan lægge de elektroniske smøger på hylden.

3 måneder uden tobak

Nu er det tre måneder siden, at vi gik i byen og købte hver sit e cigaret startsæt, og det er faktisk lykkedes os i de tre måneder at holde os helt fra de rigtige cigaretter, så vi er lidt stolte af os selv.