København er mødestedet

Da jeg for et par uger siden var nødt til at finde mig et hotelværelse i København, fordi jeg skulle deltage i et par forskellige møder i hovedstaden, valgte jeg bare et tilfældigt hotel med en beliggenhed, der passede godt i forhold til de møder, jeg skulle have.

Jeg valgte hotellet, fordi det ligger lige omkring hjørnet i forhold til den adresse, hvortil jeg var blevet tilsagt til det ene af mine møder. Det viste sig, at mødet skulle foregå i en bygning med et stort antal mødelokaler i København ( lige her ), hvor værten for mit møde havde lejet et af lokalerne.

Jeg ankom til hotellet aftenen før mit første møde, og jeg slog en times tid ihjel i hotellets hyggelige bar, hvor jeg faldt i snak med en lille gruppe andre hotelgæster. De fortalte, at langt de fleste af gæsterne på hotellet faktisk var kursusdeltagere, for hotellets beliggenhed meget tæt på et stort og kendt kursuscenter i København gjorde det oplagt, at man som kursist indlogerede sig på netop det hotel.

På det tidspunkt vidste jeg ikke, at jeg selv dagen efter skulle til et møde i det selvsamme kursuscenter, men det gik op for mig næste dags formiddag, da jeg ved ankomsten til centeret stødte på et par af de hotelgæster, jeg havde sludret med aftenen før.

Det gik så op for mig, at centeret ikke kun er hjemsted for kurser men faktisk også rummer nogle af de suverænt bedste konferencelokaler i København, som jeg selv nød godt af under mit forretningsmøde.