Gode opskrifter til frituregryde

Min mand og jeg er blevet gift for et par måneder siden. Vi havde en fantastisk dag med venner og familie og er nu ved at finde vores ben igen efter bryllup og bryllupsrejse. Vi fik nogle skønne gaver, som vi allerede har taget i brug. Dog har vi endnu ikke taget vores frituregryde i brug. Ingen af os er vant til at bruge en frituregryde, så vi er spændte på, hvad vi kan lave med den.

Fed mad?

Jeg er ikke så vild med for fed mad, så jeg har prøvet at finde opskrifter, som er knap så usunde. Vi elsker begge to mad, der knaser, så det er med lige at finde en balance.

Kylling i frituregryde

Vidste du, at du for eksempel kan lave kylling med mandelmel og rugmel, så de bliver dejligt sprøde? Eller hvad med at marinere kylling i kærnemælk for at holde det saftigt og vende det let i mel, sesamfrø og krydderier? Det er en himmerigs mundfuld, kan jeg fortælle dig. Vi har også prøvet at lave fish and chips, hvor vi knuser cornflakes, og vender fisken i det. Du kan også bruge øl til at marinere i og vende det i lidt mel. Hvad med dig? Har du en frituregryde? Og har du forlag til, hvordan du bruger den bedst? Jeg kan læse mig til, at det er bedst at bruge rapsolie eller måske raffinol. Der findes vist også decideret fritureolie. Hvad har du bedst erfaring med? Og hvor mange gange genbruger du olien?

Braun

Min mand fik også en skøn barbermaskine fra Braun – faktisk fik han den af mig J Vi fik også en kaffemaskine – eller det er faktisk nærmere en espressomaskine. Den er fra Russell Hobbs og kan det hele. Den har mælkeskummer og kopvarmer, så det er jo helt som at være på café.

Det er bare så fedt, at der findes butikker som skiftselv.dk – man kan bare købe ALT der (næsten da).