Jeg ved alt om at holde ferie

Vi trængte til ferie, min kone og jeg, efter en meget travl periode for vores begges vedkommende på vores respektive jobs. Og min kone slog fast, at det skulle være så afslappet en ferie som muligt, så hun ville gerne for første gang i vores liv sammen tage på en ganske almindelig charterferie med fly til et solbeskinnet sted.

Jeg protesterede ikke, men kom til at tænke på de mange gange, vi har været på kør selv ferie til Frankrig eller på bilferie i Italien. Vi har nogle gange været på camping ved Adriaterhavet og på camping ved Gardasøen, og vores kendskab til campingpladser i Italien er ret omfattende.

Det er egentlig ikke, fordi vi har været entusiastiske som campister, men allerede for mange år siden kom vi til at holde af at bo i mobilhomes i Frankrig og andre steder. Det er en dejlig afslappet ferieform, som vi godt kan lide.

Vi har også boet i mange forskellige mobilhomes i Italien, og for et par år siden var vi på camping i Kroatien og kunne konstatere, at også mobilhomes i Kroatien byder på god komfort. I det hele taget forekommer campingpladser i Kroatien at være ret nye, og de er bestemt meget veludstyrede.

I tidens løb har vi også valgt at tage bilen om vinteren og har flere gange været på billig kør selv skiferie. Vi har været på skiferie i Sverige og på skiferie i Trysil i Norge. Næste vinter satser vi på at tage på skiferie i Østrig.