Genoptræning og massage

Jeg ville ønske, at jeg ikke var så fanatisk med det der løbetræning. Jeg er jo virkeligt blevet afhængig af at komme ud af fjerene for at komme ud og løbe. Hver morgen. Vi kan jo ikke spille basketball længere. Det er lidt farligt på grund af corona og den slags. Du ved, det der med at holde afstand kan være svært, når man spiller basketball. Vi må godt. Men de fleste på holdet har valgt, at vi ikke skal spille kampe. Vi kan træne sammen. Men kun en gang om ugen. Så for at kompensere har jeg opdaget det skønne i at løbe. Jeg løber hver morgen. I en time. Og jeg forsøger hver dag at komme lidt længere inden for den time.

Jeg faldt

Men så i sidste uge, faldt jeg. Jeg tror, jeg gled på en tilfrossen vandpyt og bum. Lige pludselig så lå jeg der på ryggen og kunne ikke rejse mig. Ikke at jeg havde brækket ryggen. Nej. Det var anklen, det var helt galt med. Og nu ligger jeg så herhjemme i min seng og må lade min kæreste opvarte mig. Det er noget af et nederlag for en mand som mig. Jeg kan / skal jo kunne klare mig selv. Og det kan jeg ikke. Jeg har brug for hjælp til at komme på toilettet. Jeg har brug for hjælp, hver gang jeg bare gerne vil røre mig lidt. Bare gå to skridt i stuen. Sætte mig på sofaen og se tv. Alt. Det er ikke sjovt. Og det er slet ikke sjovt at tænke på, hvor lang tid jeg skal bruge i genoptræning. Jeg er blevet advaret om, at det kan tage, nogle måneder inden jeg er tilbage i fuld form igen. Lægen har dog sagt, at jeg bør finde en virkeligt dygtig fysioterapeut, som kan hjælpe med genoptræningen.

Hvilken fysioterapeut er bedst?

Jeg har undgået det som pesten, men må indse, at jeg er nødt til komme på internettet for at finde den bedste fysioterapeut i hele København. Jeg hader at bruge tid på nettet. Det tager for meget af min tid, fordi jeg altid bliver hevet i andre retninger end den, jeg havde tænkt mig, jeg skulle følge.

Men nu, hvor jeg har tid, kan ligeså godt bruge tiden til noget fornuftigt. Så min kæreste må godt lige låne sig sin IPad. Jeg skal lige søge efter ”Genoptræning København” og finde nogle terapeuter, som jeg kan ringe til og bestille tid hos – de bedste er vist https://copenhagenphysio.dk/genoptraening/.

Også gerne god massage

Og hvis jeg kan kombinere det med ”massage København” så vil det være bedst. Man bliver jo totalt øm i hele kroppen af ikke at røre sig tilstrækkeligt. Muskelspændingerne bliver bare for store, fordi man hele tiden kompenserer for, at man er øm et eller andet sted. Det er, som om man bliver overfølsom i musklerne, når man ikke rører dem. Jeg holder det ikke ud. Jeg skal i genoptræning og terapi. Hurtigst muligt. Der er ikke nogen tid at spilde. Jeg går amok, hvis jeg ikke snart kommer ud at løbe igen. Jeg hader at være spærret inde, fordi jeg bare har brækket anklen.