Forkælelse i København

Jeg har haft et utroligt travlt forår og forsommer på mit arbejde og en masse at tage mig af privat også. Der har ikke rigtigt været tid til at tage sig af mig. Ikke noget klynk, men jeg er vant til at få diverse behandlinger af og til, så jeg har besluttet mig til at tage en hel dag med forkælelse for mig selv med diverse behandlinger.

Jeg fandt for ikke så længe siden en ny frisør i København. De er fantastiske til både at klippe og farve mit hår og kommer med forslag til forandring, og det er noget, jeg sætter stor pris på. De er også nytænkende og har fingeren på pulsen med nye teknikker og alt sådan noget.

Nu er jeg så heldig, at hvor min frisør er, er der et utal af andre skønhedsbehandlinger, som du kan få lavet samme sted. Jeg har derfor besluttet at sætte en hel dag sammen hos dem. Hvad skal min dag så bestå af? Massage selvfølgelig – men ellers?

Jeg vil tage af sted helt uden makeup og have noget afslappet tøj på. Min kæreste har inviteret mig ud at spise bagefter, fordi han synes, at forkælelsen skal vare hele dagen. Skønt! Jeg har taget en flot kjole med og et par sexede høje hæle, samt så jeg kan lægge en let makeup. Der bliver ikke behov for meget makeup, fordi jeg får påsat lash extensions, når jeg er der.

Jeg vil starte med en hårfjerning med voks. Jeg vil have mine ben vokset og også have en bikinivoks.

Bagefter skal jeg have en ansigtsbehandling. Det er en Infusion Face Anti-Wrinkle & Lifting, som er baseret på valnødder. Den er god til moden hud og er med til at opstramme huden. Den reducerer også rynker og så beskytter den også mod miljøfaktorer, så det er jo en dejlig allround behandling.

Jeg har også bestilt en massage. Det er jo en skøn måde at slappe af på. Deres massør har et godt navn, jeg har prøvet det tidligere, og jeg kan godt skrive under på, at det er den bedste massør i København, jeg har prøvet.

Endelig får jeg mit hår vasket og føntørret, så jeg kan være smuk til at gå ud med min kæreste.

Sikke en skøn dag, jeg har fået planlagt hos min frisør i København. Tak for at have alle disse funktioner i huset, så jeg kan få sådan en dag. Det kunne jo slet ikke lade sig gøre, hvis jeg skulle køre fra sted til sted. Tjek dem her: http://hairlab.dk/

Namaste 🙂