Ferie i Bulgarien

Nogle gange er skæbnen utilregnelig. Det oplevede jeg på en ferie i Bulgarien, hvor jeg var sammen med min bedste ven, Jens. Vi havde købt en rejse til Bulgarien, hvori der var inkluderet  vandreture i  uvejsomt terræn, hvilket vi glædede os til og var velforberedte på.

Den første vandretur var en stor oplevelse og en udfordring, og da vi nåede vores mål, skulle vi sammen med den danske guide køre tilbage til hotellet i bus, og da jeg trådte ud af bussen, faldt jeg over et brønddæksel, som lå skævt, og brækkede min ankel. Det betød afbrydelse af min charterferie i Bulgarien og båretransport samme aften hjem til Danmark.

Når man kommer til skade på ferien inden for de første to dage, får man tilbudt en erstatningsrejse, og et halvt år senere var jeg klar til en ny rejse til Bulgarien. Denne gang måtte jeg tage af sted alene men tænkte, at nu måtte jeg klare mig uden min bedste ven, og måske var det sundt for mig pludselig at stå på egne ben.

Min rejse til Bulgarien gik glat, hotellet var OK og jeg så frem til vandreturen dagen efter. Tidligt om morgenen vandrede vi ud i den flotte natur, men efter en halv times vandring faldt jeg og  brækkede mit ene ben og min hånd. Endnu en gang blev jeg transporteret hjem til Danmark på båre, og nu venter jeg spændt på, om jeg igen får en erstatningsrejse. Hvis jeg får det, vil jeg vælge en ferie på Mallorca.

Tags:ferie i bulgarien