Billige smykker kan være smukke

Min gode veninde, Karin, har haft et godt job i mange år, som hun bestemt har været glad for. Derfor blev jeg meget overrasket, da hun fortalte mig, at hun havde sagt sin stilling op for at starte som selvstændig. Karin har været sælger for et stort en gros-firma, der sælger smykker af enhver art til detailbutikker.

Det har også været en fordel for mig, for jeg har i årenes løb kunnet købe masser af billige smykker til en gros-priser hos hende, og det er ikke så få armbånd og halskæder, jeg har kunnet få til virkeligt fordelagtige priser.

Men nu er det åbenbart slut, tænkte jeg lidt vemodigt. Men der tog jeg heldigvis fejl, for Karin havde besluttet sig for at etablere sig som selvstændig med en netbutik, der skal sælge online smykker. Det er trenden i dag, fortalte hun, flere og flere kvinder køber deres smykker via internettet.

Hun fortalte, at hun allerede havde fået en professionel webdesigner til at opbygge den nye netbutik, og de gode kontakter til producenter af billige smykker, hun havde fra sit mangeårige arbejde i branchen, kunne udnyttes til aftaler om leverancer til netbutikken.

Hun viste mig en del af den kollektion, hun havde tænkt sig at starte med. Jeg faldt pladask for et sæt øreringe i en lækker, turkis nuance, og de var bestemt ikke dyre. Karin nævnte, at hun om få dage ville få en halskæde i samme design og farve med i kollektionen, så jeg skyndte mig at bestille den også.

Tags:smykker en gros