Farver i garderobe og smykker

Kender du det, når du ser mennesker, der bare ser så godt ud i alting? Det er fordi, de følger nogle små tricks, der gør, at deres outfit bare passer til dem. Der skal faktisk ikke så meget til, og vi har her samlet nogle gode råd.

Hudtone og farvevalg

Sørg for at vælge farver i din påklædning, der komplimentere din hudtone. Udvælg de farver, der passer bedst til dig, og gør dem til de primære farver i din garderobe. Denne del er den sværeste, så se dig godt i spejlet for at finde dine grundfarver. I teorien kan du vælge så mange du vil, men ved at have nogle basale grundfarver, gør det det nemmere for dig at finde tilbehør til dine grundfarver. Et godt outfit er typisk sammensat af en grundfarve og en mere neutral farve sammen med eventuelt en kontrastfarve. Er der flere end det, kan det virke forvirrende og ødelægge dit udtryk.

Kontrastfarver

Når du skal vælge en kontrastfarve, så vælg en farve, der står frem. Det kan være, du har et outfit på i navyblåt. Her kan du vælge en neutralfarve som kontrast for eksempel beige, men du kan også vælge en stærk rød eller orange som kontrast. Måske har du øreringe med en sten i orange, eller måske har du et ur, der har en kontrastfarve, og så matcher du dit outfit med dit tilbehør.

Tissot Ure og Daniel Wellington Ure har mange spændende udtryk og farver.

Se Tissot ure her

Se Daniel Wellington ure her

Når vi nu er ved smykker og ure, så vælg kun en type af metal – guld, sølv, rosegold etc. Det ser bedst ud. Du kan mikse dem, hvis dit tilbehør har begge. Jeg har for eksempel et Tissot Ur, hvor remmen har både guld og sølv, og så kan du matche med enten guld og sølv.

 

God fornøjelse!