Arbejde på rejsen

Det traditionelle kontor, som vi kender det, er ved at forsvinde. Det er i dag muligt at passe dit kontorarbejde stort set fra en Starbucks eller anden kaffebar, hvis det er det, du ønsker. Du kan også tage ud i verden og tage dit arbejde med. Det giver en masse muligheder – og ny inspiration.

 

Det kan vi blandt andet takke vores smartphone for sammen med, at vi kan gemme vores dokumenter online, vi arbejder online i vores programmer og vores mail.

Godt sted at købe billige flybilletter

Jeg bruger rejsepriser.dk til både mine ferierejser og mine forretningsrejser. Det gør jeg fordi, jeg altid finder de bedste priser på billige flybilletter der, og er et fly forsinket, kan jeg søge om erstatning ved flyforsinkelse.

 

Hvordan gør du det så nemmest for dig selv at arbejde, når du er ude at rejse – og hvad skal du have med?

 

Du skal selvfølgelig finde et sted, hvor du har Wi-Fi. Du kan også have din egen Wi-Fi med som en USB løsning. Alternativt tilbyder mange telefonselskaber en mobilløsning. Det gør dig dejligt uafhængig. Du skal have din laptop med og sørge for, at du har det nødvendige til at lade den med. Det kan være, du har brug for et andet stik, hvis der er tale om for eksempel USA. Sørg for, at du har en god arbejdscomputer med dig og ikke kun en ”fritidsløsning”. Det er godt at have det rigtige udstyr, når du arbejder på farten.

 

Når du har behov for at printe, kan du lægge dine dokumenter på en USB stick og tage den med til et kopicenter for at få det printet. Mange gange har hotellet også mulighed for at printe dokumenter for dig, men det kan være en del dyrere end at få det gjort hos en kontorforsyning eller kopicenter.

 

Hvordan arbejder du på din rejse?