DAB radio?

Der er mange fordele knyttet til, at man har nået den alder, hvor man kan tillade sig at trække sig tilbage fra et erhvervsaktivt liv og begynde at nyde sit otium. For mit vedkommende synes jeg, at jeg i tillæg også har den fordel, at mit helbred trods mine 65 år er upåklageligt, så jeg rent fysisk fortsat fungerer nogenlunde, som da jeg var i 40’erne.

En af de ændringer i mit liv, som jeg har set frem til, er at jeg kan nyde vores sommerhus meget mere flittigt end hidtil. Min kone har endnu nogle få år tilbage på arbejdsmarkedet, men vi er enige om, at jeg sagtens kan tage nogle dage alene i sommerhuset og bruge tiden på at passe og pleje det i en grad, som vi ikke tidligere har haft mulighed for.

Men et enkelt problem blev jeg opmærksom på i den forbindelse. Sagen er, at jeg er en stor musikelsker og bruger lødig musik – helst opera – som afslapningsmiddel stort set hver dag. Og ude i sommerhuset har vi ikke noget ordentligt musikanlæg, der kan levere musik i en kvalitet, der er værd at lytte til. Rent faktisk har vi kun en noget bedaget transistorradio.

Det var min kone, der fandt på en god løsning. Da jeg fyldte 65 år forærede hun mig en DAB radio, som trods den ydre lighed med en almindelig transistorradio leverer en fremragende lydkvalitet i kraft af den digitale teknologi. Så nu kan jeg også lytte til klassisk musik ude i sommerhuset. Det er sådan en DAB fra Pure der er vist her.