Billigt til Malaga

Jeg har ikke været på ferie i flere år – og nu er det altså på tide! Jeg vidste, at jeg ville et sted hen, hvor det var stille og roligt, og hvor jeg kunne nyde solen og stranden og god mad. Der er jo mange steder, der kan tilbyde det, så jeg gik simpelthen på jagt efter nogle billige flybilletter, og lod det bestemme, hvor jeg skulle hen. Noget at det billigste jeg kunne finde til en af de destinationer, jeg kunne tænke mig, var Malaga, så jeg besluttede mig til, at det måtte jeg prøve. Flybilletterne var så billige, at jeg nu kan bruge lidt ekstra på et godt hotel. Jeg vil da gerne dele mit trick med jer: Billige flybilletter til Malaga.

Jeg har aldrig været i Malaga, så jeg har været ved at undersøge, hvad der så kunne interessere mig at gøre, mens jeg er der.

Slottet skal ses

Jeg må bestemt se Gibralfaro Castle, som ud over at være en spændende attraktion, har en fantastisk udsigt. Man kan gå langs en væg, der forbinder slottet med en have med springvand og et flot gårdhave. Det skulle være flot at se solnedgangen fra slottet.

Lokal vin skulle også være fantastisk. Det må jeg prøve sammen med noget lækker lokal mad. Baren Pimpi skulle være stedet at sippe vin.

Picasso museum er dedikeret til Pablo Picasso, som er født i Malaga. Der er mere end 200 malerier at se.

El Palo, som er et fiskedistrikt, byder på frisk grillet fisk. Specialiteten skulle være grillede sardiner. Jeg har aldrig været vild med sardinier, men det skal da prøves.

Pier 1 of Malaga er en mole, hvor der er barer og restauranter, og der er en fantastisk udsigt. Det er især værd at komme der om aftenen. Du kan endda gå til stranden der og få en aftendukkert.

Indbyggerne skulle være venlige og snaksalige, så jeg glæder mig til at høre endnu mere om Malaga, når jeg snart skal af sted.

Har du andre tips til min tur? Jeg ved, at jeg kommer til at rejse meget mere nu, hvor jeg har lært rejsepriser.dk at kende!