Bestyrelsesarbejdet lettet

Jeg sidder i bestyrelsen for et ejendomsselskab, der ejer ikke mindre end 8 udlejningsejendomme i København. Det er et utroligt spændende arbejde, der giver mange interessante oplevelser og masser af indblik i verdener og fagområder, jeg ellers aldrig ville stifte bekendtskab med. Det er udviklende, synes jeg.

I april i år besluttede vi i en enig bestyrelse at indføre et nyt system, der samler al vores kommunikation. Ikke bare i bestyrelsen – men også til og fra viceværter og beboere. Og faktisk samler det også de forskellige projekter og referater, og dem er der godt nok mange af i en størrelse som vores.

Dansk system – lokal udvikler

Vi kigged epå forskellige løsninger, men det viste sig, at der faktisk kun var ét system, der til fulde kunne leve op til alle vores krav. Og vi blev blot positivt overraskede, da det gik op for os, at det faktisk er udviklet af en lokal programmør, Kim Tetzlaff.

Det var min bestyrelseskollega Lars, der faldt over ham via denne artikel: http://kim-tetzlaff.dk/arcomus-websystem-din-ejendom.html

Fra test til implementering

Vi fik sat en test op med Arcomus som systemet hedder, og den viste hurtigt, at vi var i mål. Næsten da. Der var et par småting, vi godt kunne tænke os lidt anderledes, og det præsenterede vi dem for. Og her kommer så det helt geniale:

Kim var enig i ændringerne, og senere samme dag(!) ringede han og sagde, at nu var de implementerede! Ja – samme dag! Det er muligt, fordi det hele er webbaseret, og han skal derfor ikke ind og opdatere hver eneste deltager. Han skal blot ændre ét sted, og alle deltagere har det nye på deres skærm.

Det er meget muligt, det er normen mange steder i dag, men for mig (og de andre i bestyrelsen) var det en overraskelse. Vi har i mange år været vant til, at når der var ændringer, skulle de først programmeres, og derefter skulle hver eneste computer opdateres.

Sådan er det ikke mere – i hvert fald ikke med Arcomus, som vi er SÅ lykkelige for!

Se mere om dem her: http://www.arcomus.com/