Vi rejser gerne billigt

Det er nu et par uger siden, at min kone kom hen til mig med avisen for at vise mig noget. Hun var faldet over en af de rejser, som vores lokale dagblad flittigt udbyder – naturligvis i samarbejde med et eller andet professionelt rejsebureau.

Det var en tre ugers rundrejse i det vestlige USA, der var tale om, og vi havde allerede i et stykke tid talt om, at vi gerne ville spendere nogle af vores sparepenge på en større rejse, som helst skulle gå til USA, hvor ingen af os nogensinde har været.

Jeg læste med på indholdet af den tre ugers rundrejse, som skulle bringe deltagerne til nogle af de største seværdigheder i den del af USA, blandt andet Yosemite naturpark, Grand Canyon og Hoover dæmningen, ligesom der var indlagt et to dages besøg i Las Vegas samt en overnatning i San Francisco.

Prisen var selvfølgelig ikke i den lave ende, men lige under 20.000 kr. pr. person for tre uger så langt væk og med masser af indhold i form af udflugter, syntes jeg alligevel var overkommeligt, så vi aftalte hurtigt, at vi skulle bestille den rejse, som skal foregå om godt to måneder.

Det er ellers mest de billige rejser, vores lokale avis excellerer i, men fra tid til anden udbyder den altså nogle mere eksotiske rejser, som generelt er ret populære, fordi man i mange tilfælde rejser sammen med andre fra vores egen by.

Nu glæder vi os meget til vores første besøg i USA.