Spilleklub

Vi er en gruppe på seks mand, der i sommerhalvåret hver uges mødes på golfbanen for at spille golf sammen. For et års tid siden fandt vi på også at danne en spilleklub, så vi sammen skulle deltage i lottospillet både onsdag og lørdag. Ved at gå sammen kunne vi holde den enkeltes indskud nede på et minimum.

Og for nogle uger siden skete miraklet så, godt nok et mindre et af slagsen, men vi vandt over 100.000 kr. på Jokeren. Da gevinsten var en kendsgerning var der ikke skygge af tvivl i gruppen om, hvad de rare og uventede penge skulle bruges til: Vi ville sammen tage på en rigtig dejlig golfferie i udlandet.

Jeg har fået til opgave at bestemme, hvor vi skal hen, og alle de andre har valgt slet ikke at blande sig, for de vil gerne have en overraskelse. Så nu sidder jeg om aftenen med den golfguide, som jeg har lånt i golfklubben for at finde frem til det helt rigtige golfresort, der skal være rammen om vores golfferie.

Jeg kigger mest på de sider med golfrejser til Portugal og golfrejser i Spanien, for vi skal have noget sol og varme. Jeg ved, at nogle af de andre har været på golfrejser i Tyskland, så det ser jeg bort fra.

Selv kunne jeg vældig godt tænke mig at spille golf i Tyrkiet, men jeg er sikker på, at de fleste hellere vil spille golf i Portugal eller Spanien. Et alternativ er at spille golf i Irland.