Skydiving

Mine forældre har for lang tid siden givet mig et gavekort til oplevelser. De fortalte mig, at jeg selv kunne vælge, hvilken oplevelse jeg ville have, jeg skulle bare sørge for at benytte mig af muligheden for at få en oplevelse, inden gavekortet udløb. (Kortet var gyldigt i 12 måneder.) Jeg bookede en oplevelse i luften: Skydiving. Det er noget, jeg altid gerne ville prøve, og jeg fik chancen. Men mine forældre er gavmilde, og gavekortet havde mere værdi, end hvad den oplevelse kostede. Så jeg fik en aftale med firmaet, om, at jeg kunne booke en anden oplevelse på et andet tidspunkt. Det syntes jeg, var superfin service. Den eneste betingelse var bare, at andre oplevelser skulle bookes inden kortets udløb. Det er fair nok. (Og jeg skulle naturligvis huske at bruge ordrenummeret, så de kunne registrere, hvor mange penge, der var tilbage på gavekortet.

Uforglemmelig oplevelse

Min oplevelse med skydiving var virkelig uforglemmelig. Den der fornemmelse af at svæve i luften fik mit adrenalin helt op i det røde felt. Jeg siger dig, det var konge. Og jeg følte mig virkelig, som om at jeg helt på toppen. Da jeg fortalte mine forældre, om oplevelsen blev de ret imponerede – og overraskede – over at jeg egentlig turde at springe med faldskærm. På intet tidspunkt havde jeg været bange. Tværtimod. Jeg følte, at instruktørerne var så kompetente, at jeg ikke skænkede det en tanke, at jeg kunne være kommet til skade. Man får selvfølgelig at vide, hvordan man skal agere i en situation, hvor man ikke føler sig helt tilpas. Og man får selvfølgelig også sikkerhedsudstyr på.

Fedepriser.dk

Min mor fortalte mig, at hun egentlig havde forventet, at jeg ville booke et ophold på sådan et kursted, som hun kalder det. Hun mener et spaophold. Der var jo vildt meget at vælge mellem på https://fedepriser.dk/ Og det havde jeg sådan set også i tankerne at gøre. Jeg havde jo stadig oplevelser til gode ifølge gavekortets beløb. Jeg kontaktede firmaet, som har solgt gavekortet for at høre, om jeg kunne supplere det resterende beløb, fordi jeg ville sådan set gerne have min kæreste med på et spaophold. Det kunne de sagtens ordne. Jeg skulle bare betale det resterende beløb 14 dage inden mit (vores) ophold. Derfor bookede jeg et ophold i slutningen marts måned. Det er sådan et tidspunkt på året, hvor det er rart med lidt selvforkælelse. Man har jo virkeligt har trukket på alle energireserverne i løbet af vinteren.

Energireserverne og Covid

Men så kom Covid-19 jo, og vores weekend på et lækkert sted blev aflyst. Ingen kunne sige noget om, hvornår jeg kunne få opholdet. Måske om 2 uger sagde de. Men de vidste det ikke. Det fortalte de mig også. Ærlig snak – og helt i orden.
Nu er det bare sådan, at gavekortet er udløbet, og vi har ikke fået om-booket opholdet. Desværre. Nu er det så spørgsmålet, om vi kan få forlænget gavekortets løbetid, eller om vi kan få den del af pengene tilbage, som jeg aldrig fik brugt. Jeg har skrevet og spurgt deres kundeservice. De har svaret, at jeg muligvis kan få forlænget kortets gyldighedstid, så det løber indtil et år efter det tidspunkt, hvor jeg indbetalte det ekstra beløb. Fin service. Vi må nøjes med haven indtil videre så.