Møde eller konference?

Jeg ville ønske, at jeg aldrig havde påtaget mig den her opgave: At arrangere et event for de lokale bønder, som skal informere dem om, at de ikke bare kan skyde bjørnene. Det er en truet art her i området, og selvom de kan forvolde en del skade på bøndernes afgrøder, så må de altså ikke skyde dem. Her er i forvejen en masse krybskytteri.

Det rette lokale

Vi leder efter et lokale, hvor vi kan samle alle bønderne i området, så vi kan give dem korrekt information om, hvordan man skal forholde sig, når man opdager en bjørn på sin mark. Det er svært at finde. Kirken i landsbyen har et lokale, hvor de drikker kaffe efter gudstjenesten hver søndag. Det kan bruges, men der er ikke mulighed for at bruge internet. Nede på den lokale café kunne vi måske få lov til at bruge deres internet. Rummet er bare ikke så stort, og jeg er ikke sikker på, at signalet er stærkt nok til, at vi kan forsamle alle udenfor på pladsen foran caféen. Alligevel tror jeg, at det bedste vil være, hvis vi holder mødet nede ved caféen. Det er et sted, hvor alle kommer. Det er kirken ikke.

Mødelokale eller konferencelokale?

Det er altså besværligt. Jeg ville ønske, at jeg ikke lavede det her projekt, som handler om, at bjørnene skal beskyttes. Alt ville være bedre. Jeg ville næsten ønske, at jeg lavede et projekt om skadedyrsbekæmpelse på økologisk vis i storbyen. Det ville være så meget nemmere at gå på nettet og søge efter ”Mødelokaler København”, og så finder man et, der egner sig med det samme. Kommer til at tænke på, hvad den mere professionelle forskel er på konferencelokaler og mødelokaler? Det er vel størrelsen, tænker jeg?
Nu er jeg nødt til at forhandle med den lokale caféejer om, at vi skal have lov til at bruge hans faciliteter i 4 timer i næste uge.

Argumenterne

Jeg ved, at han vil have mange argumenter for, at vi skal betale dyrt for at få lov til det: Han vil miste omsætning, fordi vi og vores mødedeltagere vil optage alle pladserne ved bordene. Og vi vil jo ikke bestille andet en kaffe og læskedrikke. Det vil være 4 timer med tab for ham. Og så skal jeg til at komme med modargumenter: Noget i stil med, at mange af mødedeltagerne vil jo sikkert gerne blive siddende, efter at mødet er slut. De vil derfor sikkert bestille en øl og nogle små retter. Det vil da give ham ekstra omsætning i timerne derefter.

Jeg vil supplere med, at nogle af mødedeltagerne vil også ringe til deres ægtefæller og familier og sige, at de skal komme ned til caféen, så de kan nyde resten af eftermiddagen sammen. Det vil give ham endnu mere omsætning.
Jeg ved bare, at så vil han sige, at det er han ikke forberedt på, og at han ikke vil tage chancen og købe stort ind til den dag. Han vil ikke brænde inde med 7 kilo grillede pølser, som han ikke får afsat. Det bliver et tovtrækkeri med ham. Hvis jeg nu siger til ham, at jeg vil garantere, at han får omsætning for det beløb, som han normalt omsætter for i den tidsperiode, vil han så gå med til, at vi låner caféen?

MBK i Pilestræde

Hvis du leder efter et kursuslokale i København, er MBK kursuslokaler det perfekte valg for dig. Beliggende i hjertet af København tilbyder MBK kursuslokaler en perfekt beliggenhed, moderne faciliteter og en imponerende udsigt over byen.

MBK kursuslokaler er det ideelle sted til alle former for begivenheder, lige fra møder og konferencer til workshops og træningskurser. MBK kursuslokaler har kapacitet til at rumme alt fra små grupper til større arrangementer med op til 150 deltagere.