Skal være NIKE

Nu har jeg ligget her i 15 minutter og kørt rundt på den kæmpestore parkeringsplads, der ligger her ved shopping‐området. Det er myldretid i den grad, og der er hård konkurrence om at finde en parkeringsplads. Men jeg er heldig. Jeg har fundet et sted at parkere. Lovligt. Jeg stiger ud af bilen og låser den. Er klar til at bruge de næste par timer her. Shopping‐området er ikke en mall. Det er et kæmpe areal, hvor der ligger adskillige, specialiserede malls. Der er fx én, der kun sælger makeup og accessories. Der er en anden, der kun sælger sportstøj. En tredje sælger elektronik og gadgets.

Der er mange

Her er mange: Legetøj, møbler, modetøj, bøger. Nævn, hvad du vil købe, og du kan finde en mall her. Jeg går de 300 meter over til den mall, der sælger sportstøj. Jeg skal nemlig købe sneakers til min datter og mig selv. Jeg ved, at jeg bare skal finde frem til den afdeling, der skilter med Nike sko dame. I det mindste når jeg skal købe min datters nye sneakers. Hun vil bare ikke gå i andet end Nike. Hun påstår hårdnakket, at de er de bedste. Og jeg må da også give hende ret i, at de er nemme at holde, rene og lugtfrie. Hun bruger dem, når hun er til træning. Og den der stank af svedige tæer kan altså godt hænge i et par sneakers, hvis man ikke sørger for at holde dem rene.

Finder afdelingen med Nike

Jeg når hen til mallen og går indenfor. Bliver overvældet af hvor mange mennesker her er. Alle skal vist have nyt sportstøj præcist i dag. Jeg må møve mig frem mod den afdeling, hvor de sælger Nike sko til damer. På vejen derhen kommer jeg forbi en afdeling, der sælger Nike T-shirts. Måske skal jeg købe et par stykker af dem til hende? Hun kan sikkert bruge dem. Jeg kigger på T-shirts, der er hængt op på stativerne. Der er nogle ensfarvede. Der er nogle med motiver. Jeg ved ikke rigtigt, om jeg har modet til at se på forskellige motiver på T-shirts. Så jeg går hen til de tøjstativer med ensfarvede T-shirts. Der er en flot rød en. Jeg kan kun lige se et lille Nike logo på ærmet. Jeg finder hendes størrelse. Det er nemt. Størrelse M. Jeg tager 2 T-shirts i rød farve og 1 i grøn. Går hen til kassen og giver pige mit kreditkort. Får mine T-shirts lagt i en pose og tager kvitteringen med mig. Bevæger mig videre mod afdelingen med sko.

Det blev Nike som ønsket

Finder et par Nike sportssko til min datter. Køber dem. Opdager, at der allerede er gået 1,5 time. Skynder mig videre, så hurtigt, jeg kan. Jeg vil gerne lige nå hen og finde et par lidt billigere sportssko til mig selv. Jeg har ikke brug for sportssko, der er dyre. Jeg bruger dem kun til at gå med, når jeg lufter hunden. Og de er rare at have på, når jeg går. De skrider ikke. Jeg finder et par på tilbud. Køber dem og opdager, at det er et par Nike sko. Sidste års model.