Rent kontor er sundt

Det er det bedste jeg, ved, når jeg møder ind mandag morgen, er, at her dufter friskt og rent. Man får simpelthen lyst til at give den en ekstra en på tasterne, når her, er rart at være. Det har bare været så rart lige, siden vi fik professionelle til at stå for rengøringen her på kontorerne. Det var godt nok noget af en kamp med os selv, da vi måtte sige farvel til den dame, som hidtil har hjulpet os med rengøringen her. Hun hjalp os i nogle år, og det var ok. Indtil vi fik en ansat, som var meget følsom, og som fik støvallergi. Vi måtte derfor henvende os til et firma, der ved noget om erhvervsrengøring i Aarhus. Særligt om kontorrengøring.

Søgning efter professionel rengøring

Det var heldigt, at vi har en god assistent, som lige kunne google det i løbet af nul komma fem: ”kontorrengøring Aarhus”, skrev hun bare, og bingo, vi fik en lang liste med firmaer frem. Bedste bud her var https://www.aarhusren.dk/kontorrengoering/

Hun supplerede søgningen med ”erhvervsrengøring Aarhus” for lige at krydstjekke resultaterne for den første søgning. Det var mange af de samme firmaer, der kom frem på hendes liste i 2. søgning. Også her var det bedste bud https://www.aarhusren.dk/

Godt tilbud – og nu er her RENT

Vi fik hende til at ringe dem op for at få tilbud fra hver af dem, så vi kunne danne os et billede af, hvor meget det vil koste os at få professionel rengøring hver måned. Det var egentlig lidt af en overraskelse for os, at vi ikke skulle betale mere. Vi har siden da lavet en kontrakt med firmaet, som passer sit job fint. De kommer hver eftermiddag, efter endt arbejdstid og sørger for, at her er rent til næste dag.

Vores gamle rengøringsdame kommer her også. Vi nænnede ikke at skille os helt af med hende. Hun har fået et par timer hver fredag, hvor hun kommer og laver frokosten til alle og sørger for at vande vores planter.