Levering af blomster til bryllup

Min niece skal giftes på lørdag. Det er min yndlingsniece, og hun har inviteret mig til sit bryllup. Jeg ville gerne have været med, men det er desværre ikke muligt for mig at rejse fra Australien lige nu. Jeg bor i Sidney og har min egen virksomhed. Det går fint, men jeg har vanvittigt travlt. Da jeg måtte afslå at komme til København til brylluppet, blev min niece ked af det. Hun kan dog godt forstå, hvorfor jeg ikke kan komme, og har accepteret det.

Flybilletter som gave

Jeg har da også – som en kompensation for min manglende tilstedeværelse – sendt et par flybilletter til hende og hendes mand, så de kan komme og besøge os her. Det er vores bryllupsgave til dem. Billetterne altså. De må selv bestemme, hvornår og hvor længe de vil besøge os. Det blev min niece meget glad for. Hun skrev til mig, at de givetvis vil planlægge en ferie hos os i løbet af det kommende efterår. Men selv om det er en god gave, og de sikkert gerne tager imod den, så skal de nu også have en blomst fra os på selve dagen.

Hvem leverer blomster i København

Derfor leder jeg efter den bedste blomsterforhandler, der har blomsterlevering i København. Jeg kender navnene på nogle berømte blomsterkunstnere, men jeg ved ikke, om de også har blomsterudbringning. Måske sælger de kun deres værker på særlige dage, eller til særlige begivenheder. Jeg ved det ikke. Jeg kunne godt forestille mig, at nogle af dem ikke har blomsterudbringning i København. Måske er det bedste, jeg kan gøre bare at finde en almindelig blomsterbutik med online shop, og, så bestille en flot buket få lagt et fint kort ved, og så få den buket afsted til brudeparret.

Jeg sender lige en SMS til min søster og beder hende om at sende mig billeder af brudeparret. Og naturligvis hilse alle, som jeg ikke får en mulighed for se.