Lilliputiens på tilbud

“Der er Lilliputiens på tilbud hos Glade Unger”, sagde min skønne datter på 28 henkastet til mig, mens hun og jeg sad på verandaen og nød en velfortjent kop kaffe sammen. Jeg læste i min avis, og hun sad med sin laptop koblet på internettet og tjekkede alt muligt. Hun arbejder med IT til daglig, og hun skriver en hel del på bl.a. denne side.

Hun hedder Inger forresten – og hun var ret tidligt ude at lade sig gravere (som vi kalder i min familie), så i dag har hun to skønne piger på hhv. 4 og 6 år. Og det re klart, at der skal en held del til i form af legesager til sådan et par størrelser. Heldigvis kan de jo dele meget, men alligevel. Og nu sad Inger så og talte i noget, der for mig nærmest lød som kodesprog 🙂

Lilliputiens?

Jeg var jo nødt til at spørge hende, hvad Lilliputiens er – for det havde jeg trods de nu 6 år som bedstefar alligevel ikke nogen anelse om. Hun smilte blot og viste mig så den hjemmeside, hun sad og kiggede på:

2014-12-18_14-58-42

Nå for den – det er altså nærmest et mærke, spurgte jeg? Og det kunne hun jo så bekræfte – og så gav hun sig ellers til at fortælle stolpe op og stolpe ned om alle de fortræffeligheder, Lilliputiens så åbenbart har.

Jeg kender kun Djeco

Nu ha jeg jo ved flere lejligheder været ude at købe legetøj til de to, og jeg har faktisk også handlet på nettet ved flere lejligheder. Jeg er selv en stor tilhænger af Djeco legetøj som jeg køber her: http://gladeunger.dk/djeco-m-11.html – og det viser sig jo så at være samme onlinebutik, som har Lilliputiens på tilbud. Og tilbud på legetøj og julegaver er jo ikke det værste, når økonomien nogle gange kan være lidt stram. Faktisk sagde Inger til mig, at hun netop har udgivet en artikel om det at købe julegaver til børn på nettet ovre på den hjemmeside, jeg nævnte tidligere. Den vil jeg smutte over og læse en af dagene.