lån 500 kr. gratis

Lån 500 kroner

Det er muligt at låne 500 kroner helt gratis allerede i dag. Både Ferratum.dk, Lendon.dk og Simbo.dk tilbyder gratis lån helt op til hver især 6.000 og 20.000 kroner som ny kunde. Så står du og har brug for gratis 500 kroner lige nu og her, så kan du gratis låne dig til dem. Første lån er med andre ord gratis i 30 dage, så det er bare lækkert, ikke sandt?

Det gælder dog for begge begge udbydere, at du skal betale pengene tilbage inden en bestemt dato. Låneudbyderne skal også have en garanti for, at du rent faktisk betaler lånet tilbage. Du finder også et 500 kroners lån som SMS lån.

Lån uden sikkerhed

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, så du risikerer som sådan ikke din ejendele. Lån penge uden sikkerhed betyder altså, at du ikke skal stille pant i fast ejendom, bil eller løsøre. Går du i banken vil de have pant eller sikkerhed i alt, hvad der har værdi, så de ikke risikerer at tabe penge på dig som bankkunde. Læs om at låne penge uden sikkerhed på Penge-lån.nu, hvor du også kan se en komplet oversigt over lånefirmaer.

Én ting er, at du behøver at stille sikkerhed for lånet, men du skal huske at tilbagebetale til tiden. Der kommer renter og gebyr på lånet, hvis ikke du betaler pengene tilbage til tiden. Det er meget vigtigt, at du husker dette, for ellers kan et gratis lån blive lige så dyrt som et normalt forbrugslån.

Der er ingen, der spørger dig om, hvad du bruger pengene til. Så du skal faktisk ikke redegøre for særligt meget. Du skal bare sende en ansøgning igennem lånegiverens hjemmeside, så får du meget hurtigt svar på, om du kan optage lånet. Dette kan vare få timer! Pengene kan allerede stå på din konto dagen efter. Så simpelt er det blevet.

Hvorfor kan man låne penge?

Ferratum.dk, Lendon.dk og Simbo.dk tilbyder deres kunder at låne op til 20.000 kroner gratis. Ferratum, Lendon og Simbo gør det af den grund, at nye kunder kan prøve dem, inden de optager et nyt og måske større lån . Denne mulighed kan du bruge helt uforpligtende til at låne 500 kroner. Det er ret smart og det er en god service af lånefirmaerne.

Simbo derimod tilbyder, at du kan låne op til 5.000 kroner gratis i op til 30 dage. Hvis ikke du når at betale pengene tilbage, så kommer der gebyr og renter på lånet. På denne måde tjener Simbo faktisk penge. Du skal huske på, at når du låner 5.000. kroner på Simbo, så er det faktisk andre privatpersoner, du låner penge af.

Hvad kan du bruge pengene til?

Selvom at 500 kroner ikke er mange penge, så kan det alligevel være det, der giver lidt overskud sidst på måneden, hvis det står stramt til. 500 kroner kan også bruges til omkostninger, du ikke lige så komme. Det kan være en regning på noget, du kom til at smadre. For den sags skyld kan du også bruge 500 kroner til en bytur, hvis du har brug for at fyre den af.

Men de fleste bruger nok 500 kroner til aftensmaden, når der er alligevel er lidt tid før, at enten løn-checken eller SU’en tikker ind af døren. Du skal ikke undervurdere 500 kroner. Der kan faktisk være til hele 10 dages mad. Så det er bestemt ikke ubrugeligt at låne 500 kroner.

Vær opmærksom når du låner 500 kroner

Du skal dog være opmærksom, når du låner 500 kroner. Du skal ikke glemme den dag, hvor du skal betale pengene tilbage. Hvis du glemmer den, så skal du altså betale mere end 500 kroner tilbage, og lånet bliver til et almindeligt forbrugslån. Det er meget vigtigt, at du planlægger, hvordan du betaler pengene tilbage.

Kilde: Låne-penge.nu låneoversigt