Kode til nicehair.dk

Det var afgjort ikke nogen overraskelse, at vores datter, Ditte, valgte at bruge en del af de penge, hun scorede i gaver til sin konfirmation, på noget smart tøj. Ditte går som mange andre teenagere utroligt meget op i sit udseende og dermed også i sin påklædning.

Ligesom resten af familien kan Ditte godt lide at handle på nettet, så allerede to dage efter konfirmationen annoncerede hun, at hun ville bruge noget tid på at surfe rundt og finde det rigtige tøj i de netbutikker, hvor især hun og hendes mor normalt handler.

Og så fortalte hun, at hun havde forberedt sig grundigt på indkøbet, for hun havde af forskellige veninder samt sin mor fået nogle rabatkoder, så hun for det beløb, hun havde afsat til tøjindkøb, kunne få endnu mere.

Min kone kiggede med på computeren, og på et tidspunkt kunne jeg høre mor og datter være rørende enige om, at lige netop de jeans, de havde fået øje på, var de helt rigtige til Ditte. Men har du en nicehair rabatkode, spurgte min kone. Ditte kiggede efter og kunne konstatere, at det havde hun ikke.

Men jeg har en asos rabatkode, og det kan da være, at vi kan finde de samme jeans hos dem, fortsatte Ditte. Og lidt senere noget i retning af et jubelbrøl, for nu havde mor og datter fundet de rigtige jeans i den anden webshop, og i kraft af rabatkoden sparede Ditte godt og vel 70 kroner, og det er mange penge for en pige på knap 14 år.