Grønland

Min mands bror bor midlertidigt i Grønland, og vores store ønske om at besøge ham blev opfyldt sidste vinter. Ingen af os har været i Grønland før, men vi havde hørt og læst meget om Grønland og glædede os til at være gæst deroppe. Vores to smådrenge skulle selvfølgelig med på turen, og vi spurgte derfor min svoger, hvilket tøj vi skulle have med til dem.

Det vigtigste, fortalte min svoger, var en god og varm flyverdragt, hue og handsker, gode solide vinterstøvler og solide  børnesko. Samtidig nævnte han, at han til sine børn havde handlet med Napapijri på nettet og oplyste i øvrigt, at Napapijri solgte nogle lækre varme dunveste, som det også kunne være en ide at købe til drengene.

På www.Napapijri.dk fandt vi en flyverdragt til hver af drengene, en lækker dunvest og et par T-shirts. Hos Katvig købte vi varmt undertøj, støvler og solide børnesko.

Med hensyn til at finde egnet tøj til drengene var det ret nemt, og vi havde en rigtig god ferie i Grønland sammen med min svoger, svigerinde og deres børn. Den billig flyverdragt, vi havde købt til hver af drengene, opfyldte helt klart de data, der var nævnt i varedeklarationen og undertøj, støvler og gode børnesko fra Katvig var også super.

Jeg er overbevist om, at det betød meget for drengene, at de hver især havde en solid og varm flyverdragt, de opholdt sig meget udendørs sammen med deres fætre og havde en oplevelse, de aldrig glemmer. Og det gør vi heller ikke!

Tags:napapijri flyverdragt