God gave til veninde

Min gode venindes søn fylder snart fire år, og jeg har bestemt mig for, at han skal have en rigtig pæn fødselsdagsgave fra mig. Det skal være en gave, der også glæder hans mor, for hun er uden konkurrence den bedste og mest hjælpsomme veninde, jeg nogensinde har haft.

Jeg besluttede mig for, at gaven skulle være noget nyt tøj til knægten, så jeg gik på nettet for at søge efter tøj til børn. Jeg handler temmelig tit via internettet, men det her var faktisk første gang, jeg skulle købe billigt børnetøj i en netbutik.

Så jeg blev noget overrasket over, hvor mange netbutikker med disse varer, der findes bare i Danmark. Men det store antal butikker betyder også, at udvalget er enormt stort. Derfor koster det jo noget tid at finde frem til det helt rigtige, men jeg hyggede mig faktisk meget med det og surfede rundt blandt mange forskellige netbutikker.

Mens jeg sad ved computeren kom min mand hen og fik øje på, hvad jeg havde fremme på skærmen. Han kiggede lidt forundret på mig og spurgte, om der var noget, jeg ikke havde fortalt ham. Nej, nej, svarede jeg, vi har jo fået de børn, vi skal have, så du skal ikke være nervøs. Jeg fortalte ham, at jeg ledte efter en gave til Emil, og så var han beroliget.

Det endte med at jeg valgte et rigtig smart sæt med bukser og sweatshirt fra Paul Smith, som jeg fandt i en meget velassorteret netbutik, der hedder Olgasoldeboern.dk.