Gasgrill til de gamle

Min nabo og gode ven er næsten præcis lige så gammel som sin kone. Han spøger tit med, at hun er den ældste, for hun har nemlig fødselsdag dagen før hans egen. For nylig fyldte de begge 50 år og holdt en stor fest i anledning af den dobbelte fødselsdag.

Festen foregik i deres nyerhvervede sommerhus, og deres ønskeseddel til fødselsdagene bar i høj grad præg af, at de netop havde købt dette sommerhus.

De ønskede sig først og fremmest en gasgrill, og vi var nogle stykker, der valgte at slå os sammen, så de kunne få en gedigen en af slagsen. Vi var to, der tog i byen for at kigge på griller, og vi vaklede på forhånd mellem en Weber Q grill og en Weber Spirit, men der var tilbud på den større Weber Genesis, så pengene kunne række til den.

Selve festen blev afviklet i et lejet telt på sommerhusets grund. Hele den ene ende var fyldt op med de mange gaver, og fødselarerne kunne blandt andet glæde sig over en ny hækkeklipper og en boremaskine – begge ting, der er uundværlige i et sommerhus.

Der var også en del havevandingsudstyr fra Gardena samt et par udendørs lamper fra Nordlux belysning. En af gæsterne havde fundet på at give en Sirius lyskæde, selv om der endnu var mange måneder til jul.

Til sommerhusets køkken fik parret en ny kaffemaskine og en dejlig masse Jamie Oliver køkkengrej. Den mest omfangsrige gave var dog en billig flagstang, som de to 50-årige også ønskede sig.