smuk kvind ei lingeri

Du er fuldkommen

Den der søde følelse af, at du er fuldkommen, opnår du sjældent. Det sker kun i to tilfælde – og dem opsøger du bevidst. Det ene tilfælde er, når du har taget sexet lingeri – frækt undertøj på og er klar til at gå ud og erobre en mand. En lækker mand, som både er flot at se på og røre ved – og som også har nogle hjerneceller, han kan bruge på en rimeligt fornuftig måde!

Fantastisk følelse

Følelsen af at klæde sig i det smukke lingeri giver dig den selvsikkerhed, som du ved, du egentlig har, men har svært ved at finde frem. Livet som single er jo ikke helt nemt. Du har ansvaret for det hele – og ingen hjælp til noget som helst. Og det gælder alt: Lige fra at huske at få skraldeposen med ned – til at få sat et nyt møbel op i hjemmet!

Når det handler om at finde en mand, så skal der også selvtillid med. Det der med dates, hvor du kan lege lillepige, dur bare ikke for dig. Du vil gerne vise din date, at du er en selvstændig kvinde. Men det kan være svært at indrømme overfor daten, at du ikke kun vil have sex men også hjælp og en skulder, som du kan læne dig op ad en gang imellem. Lingeriet får dig dog til at glemme de negative tanker om din hjælpeløshed og din usikkerhed. Det virker som om det er en rustning, som ingen kan skyde igennem. Lingeriet hjælper dig til at føle dig sikker. Du ved, at du har en smuk krop – og et smukt sind. Det sidste er bare svært at vise frem. Sexet lingeri kan du godt vise – på en elegant måde. Det der med sindet må så komme i anden omgang, hvis det bliver til et forhold.

At dele dig selv

Det andet tilfælde er, når du så har fundet en sexet – og klog – mand, som har fået lov til at se din krop iført det sexede lingeri. Han har endda fået lov til at tage det af din krop og i har haft vidunderlig sex. Du har fået orgasmer. Er blevet tilfredsstillet og har slet ikke lyst i de kommende dage til at finde den dildo frem, som du ellers holder af at bruge, når trangen til sex er stærkest. Og det er den ofte.

Nej, din dildo får lov til at blive liggende i sengebordets skuffe. Uden at du overhovedet tænker på den. Den er ellers en nødvendighed, fordi det sker ret sjældent, at du finder den smukke mand. Du er glad for at du har købt dildoen. Den redder dig i en snæver vending – især når det skal gå hurtigt. Det handler bare om at blive penetreret og få udløsning.

Gør det selv er OK men..

Det er ikke som rigtig sex, hvor manden også tager initiativer. Det indrømmer du. Men du er godt klar over, at dildoer i god kvalitet er en god løsning, når du har behov for at få tilfredsstillet behovet for orgasme. Og ja, der er kun en ting at erkende: Det bedste du ved er, når smukt og sexet lingeri kombineres med god sex. Helst med en mand. Med dildoen er det ok.