Drengeværelse med Cars

Biler – biler og atter biler. Min søn er en stor fan af Cars. Kender du ikke Cars, er det en animationsfilm fra 2006 lavet af Pixar. Her er alle levende væsenerne biler – sød og charmerene historie.

Vi sad og ledte på nettet efter en børneseng og faldt over shoppen Hopogleg.dk, hvor de havde en masse forskellige temasenge som både juniorsenge og børnesenge. Der var indtil flere i Cars serien, og min søn var fyr og flamme. Det er helt fantastisk, hvad man kan få nu om dage i gode, sunde og SJOVE børnesenge!

Min mand og jeg var begge med på ideen og syne,s det kunne være sjovt at lave sådan et temaværelse med Cars. Så nu gik planlægningen i gang.

Vi malede væggene hvide, fordi vi vidste der skulle være en del rødt. Vi købte hylder og malede dem røde, til at han kunne have sine bøger på dem. Vi lavede også røde hylder til hans mange legetøjsbiler, så de blev flot udstillet og blev en del af designet på hans værelse.

Vi fandt også nogle fede emaljeskilte med bilmotiver og nummerplader fra flere lande til at give det endnu mere stemning.

Vi besluttede at male en af væggene i rødt og satte hvide hylder der til alle hans tøjdyr. Det ser rigtig hyggeligt ud.

Vi gik til en autoophugger og min mand fik fat i et sportsrat i læder, som vi fik monteret på væggen. Super cool ide, som ser meget flot og sporty ud og gør, at værelset bare hænger flot sammen.

Stor var dagen da vi var færdige. Min søn er svær at få ud af værelset 🙂 Han er så lykkelig for sit nye rum, og hans kammerater synes det er så cool. Sjovt, at købet af en ny børneseng fik hele familien på dupperne til at lave et sjovt projekt sammen.