De billigste USA rejser

De fleste der tager på ferier bruger en del tid på at sammenligne priser hos forskellige rejseselskaber. Alle ønsker at få mest muligt for deres penge. Eftersom der findes masser af gode søgemaskiner på nettet er der også mange mennesker der forsøger at bestille rejsen selv, simpelthen for at spare den avance der normalt ligger hos rejseselskaberne.

Når rejsen går til USA er der mange der vælger en større rundrejse, ofte med familien eller en gruppe venner. Dermed bliver priserne en del højere end hvis man blot skulle på en charterferie. I sådan et tilælde er der stor forskel på priserne og dermed er der mange der tror at de kan spare en masse penge ved at booke selv. Men til manges store overraskelse er dette faktisk ikke altid tilfældet. F.eks. et firma American Travel kan ofte tilbyde en rejse billigere end du selv kan booke. Du kan altid bestille et gratis tilbud og tjekke deres priser.

Grunden til at de kan gøre det billigere er deres mange gode kontakter med hoteller, biludlejdnings selskaber og diverse attraktioner. De har simpelthe bedre priser en private kunder og kan derfor altid som minimum matche de priser du selv kan booke til. Samtidig er du sikret en rejse sammensat af eksperter og du undgår dermed mange af de fejl som mange begår når de bestiller rejsen til USA selv. F.eks. undgår du hoteller der ikke lever op til den lovede standard og dumme omveje fordi ruten ikke er blevet planlkagt ordentligt af en der kender rejsemålet.