Blå perler i ørerne

Øreringe med blå perler er ikke bare øreringe med blå perler, for der findes mange blå nuancer og endnu flere forskellige perler. Det fandt vi ud af sidste jul, hvor der på datterens ønskeseddel stod øreringe med blå perler, som passer til mit koboltblå tørklæde.

Ingen af os kunne huske  hendes koboltblå  tørklæde, men en dag, vi var på besøg hos hende, listede jeg mig ud i entreen og tog et billede af det.

Vi kiggede grundigt på billedet, da vi kom hjem og enedes om at prøve at finde øreringe på en hjemmeside, som solgte online smykker.  På sitet var der flere øreringe med smukke perler i blå nuancer, men da vi vidste, at vores datter havde god smag, og at hendes påklædning og smykker skulle passe sammen, undlod vi den aften at benytte os af forretningen, som solgte online smykker. I stedet ringede jeg til forretningen dagen efter og fremførte mit ærinde. Ejeren af forretningen foreslog, at jeg skulle sende billedet af  tørklædet, så han kunne vurdere, hvilke øreringe der matchede farven.

Senere samme dag ringede ejeren af forretningen, som solgte online smykker. Han fortalte, at han var i tvivl om den blå nuance i de øreringe, han havde udvalgt, matchede tørklædet, men forretningen havde et blåt tørklæde, som matchede et par smukke øreringe med blå perler. Han ville give 50% i rabat på tørklædet, og som han sagde, så var vi sikre på at pigen fik noget der passede sammen.

Det var fin service og datteren blev lykkelig for gaven.

Tags:perler til ørerne