Anti spam til advokaterne

Et advokatkontor som vores kan selvfølgelig ikke holde sin mailadresse skjult for offentligheden. Tvært imod står den at læse i vores lille annonce i fagbogen, så alle og enhver kan få adgang til den. Men den slags har følger, som indtil for et par uger siden gav os på kontoret en masse besvær.

Det væltede ganske enkelt ind med spammails hver eneste dag. Vi administrative medarbejdere kunne regne med at bruge mindst en halv time på at slette dem og markere dem som uønsket mail. Det sidste hjalp kun lidt, for de samme mails kom efterfølgende bare fra andre afsenderadresser.

Derfor kontaktede vi et it-firma for at få en mailløsning, der kunne rydde problemet af vejen for os. Og det var slet ikke noget problem, svarede firmaet, der havde masser af erfaring med den slags. Firmaet lovede os en effektiv antispam, så vi slet ikke kunne modtage de mange spammails i fremtiden.

Det hele fungerer på den måde, at alle mails til vores offentlige mailadresse bliver filtreret hos det pågældende it firma, inden de sendes videre til os. Firmaet har et system, der automatisk foretager en mailscanning og identificerer de mails, der er uønskede.

Og jeg skal da lige love for, at det virker. Tidligere kunne vi regne med mindst et halvt hundrede spammails pr. dag. Nu kommer der kun ganske få, og når vi markerer dem som uønskede, bliver det automatisk registreret i firmaets filter, så mails fra den pågældende adresse i fremtiden er blokeret i forhold til vores adresse. Det hele takket være Solutio i Silkeborg – www.solutio.dk