Afsted til Malaga

– Halløjsa, sagde min kone pludselig, da hun efter aftensmaden i aftes sad og tjekkede sin mail, vi er inviteret til bryllup den 19. maj. Det er Michelle og Jannik, der skal giftes. Michelle er datter af vores nærmeste venner, og vi har kendt hende lige siden, hun var baby. Min kone fortsatte med at fortælle, at de havde valgt at blive gift i Antalya i Tyrkiet, hvor vores venner har en stor og meget herskabelig ferielejlighed.

Hvad med flybilletter?

Min kone fortsatte med at fortælle, at det kommende brudepar i invitationen gjorde opmærksom på, at de frabad sig at få bryllupsgaver, for de havde ikke råd til at betale gæsternes flybilletter til Tyrkiet, så i stedet for at købe gaver, bad de os om selv at betale for rejsen. Til gengæld blev vi budt på indkvartering og forplejning i øvrigt.

Vi snakkede kort om det, og ingen af os var i tvivl om, at selvfølgelig skulle vi med til brylluppet, selv om vi faktisk var begyndt at planlægge en anden ferie på det tidspunkt. Men heldigvis har vi endnu ikke købt flybilletter til Rom, som vi synes, at vi skylder et besøg, men det må så blive på et senere tidspunkt.

Jeg skyndte mig at undersøge på nettet, hvad det vil koste at flyve til Antalya, og det er heldigvis ikke så dyrt, men dog en del mere, end vi måtte betale for vores flybilletter til Malaga, hvor vi holdt ferie sidste efterår. Men da var vi nu også heldige at finde nogle meget billige billetter her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/

Et forsinket fly gav penge

Nu var vi jo så smarte at købe flybilletter det helt rigtige sted, og det sparede os da en hel del penge. Men fanden stå i det: Da vi skulle hjem, var vores fly så forsinket, at vi ikke kunne nå hjem til arbejde til aftalt tid.

Heldigvis er min kone frisk og har en god hukommelse så da vi kom hjem – endelig – gik hun på nettet og fandt ud af, at vi via rejsepriser.dk uden spor besvær kunne søge om erstatning. Og faktisk kan man få helt op til 4.500 kr. Så meget fik vi nu ikke – men vi fik da godt et par tusind retur, og det er altså også en sjat penge, ikke?

Vi gemte adressen, for man ved jo aldrig, om man får brug for at søge om erstatning en anden gang: Erstatning for forsinket fly.