false

Er afbudsrejser en ting?

Hvis du nu her i slutningen af januar er temmelig træt af kulde, nedbør og mørke, så er du bestemt ikke alene om det. Alle går rundt og er mere eller mindre mutte. Vi mangler lys, og vi mangler at kunne se frem til en god oplevelse. Fx vil bare det at tage på en storbyferie i en lang weekend være et lyspunkt i tilværelsen, indtil de lysere dage virkeligt kommer. Jo, jo, de siger godt nok at dagen er tiltaget med godt en time siden sidste solhverv. Men det siger jo ikke så meget, når der stadig er mørkt, når du står op – og så også når, du kommer hjem igen.

Flybilletter alene?

Men i stedet for at sidde og lede efter billige flybilletter hos Rejsepriser til fx Berlin, så kunne du vælge at lede lidt mere efter billige rejser. Du ved – sådan en rejse, hvor du får det hele: En flybillet og et hotelværelse i en og samme pris. Ingen skjulte gebyrer eller særlige afgifter. Bare noget med at betale en enkelt gang og så sørge for at møde op i lufthavnen til tiden. Det er nemt, og det kan faktisk betale sig. Af flere grunde: Du behøver ikke at bruge ekstra tid på at finde en billig flybillet, du skal heller ikke bruge tid på at finde logi. Det har rejsearrangøren allerede sørget for.

Afbudsrejser er billige

Der er bare det ved det, at billige rejser som regel ligger lidt ude i fremtiden. Det kan godt være, at du kan finde en billig rejse til et lunt og solrigt sted – men måske kan du først komme afsted i juni. Derfor – og hvis du vil afsted nu – så skal du kigge efter afbudsrejser. Her kan du nemlig være heldig at finde en masse rejser til både storby eller til sol og strand, der har afgang indenfor meget få dages tid.