Vintertøj fra Funky Little Monkey

Jeg havde besluttet at bruge min fridag til at gennemgå min datters vintertøj, og jeg var spændt på, hvor meget hun kunne passe af tøjet fra sidste vinter. Hvert forår pakker jeg vores vintertøj ned i en stor plastikpose, og da tøjet var pakket ud og lagt til skue på spisebordet, gik det igen op for mig, at nu kom den besværlige årstid, hvad tøjet angår, og desværre kunne jeg også med det samme se, at der skulle købes nyt vintertøj til pigen, hvilket altså betød, at hun var vokset en del gennem sommeren. Men det betyder også store udgifter, for det er vigtigt for mig at vide, at min datter er varmt klædt på, og at tøjet er holdbart.

Aftenen blev brugt til at skrive en liste med det vintertøj, jeg hurtigt skulle have købt, og mit økonomiske overslag var ret højt, men så måtte jeg spare andre steder. Da jeg var færdig med indkøbslisten, ringede jeg til min veninde for at foreslå, at vi sammen tog en bytur, så kunne hun være behjælpelig med at rådgive mig, for hun er uddannet pædagog og kender derfor en del til, hvilke mærker  der kan anbefales.

Hun var med på ideen og vi havde en hyggelig shoppingtur i city. Jeg fik uden besvær købt  det tøj, jeg havde planlagt, nemlig en flyverdragt med matchende hue og vanter. Selv om jeg syntes, jeg havde brugt alt for mange penge, inviterede jeg min veninde på cafe, og vi sluttede dagen med at nyde en portion Tapas i forvisningen om at vi havde fået købt godt børnetøj!