Sommerfest!

Vi nærmede os den årlige sommerfest for familien, som min kone og jeg hvert år inviterer vores voksne børn og vores børnebørn til. Der var tilslutning fra alle i familien, så pladsforholdene i vores sommerhus ville bestemt blive udnyttet til bristepunktet. Min kone foreslog, at vi skulle investere i et rummeligt telt, som så kunne slås op på græsplænen og agere soveværelse for børnebørnene.

Det syntes jeg var en god ide og kom i tanker om, at det nyeste reklameskrift fra vores sædvanlige byggemarked netop havde indeholdt nogle god tilbud på telte i forskellige størrelser.

Hvis vi alligevel skal i byggemarkedet, skulle vi måske overveje en større grill til sommerhuset, for når vi er så mange, er vores lille Weber Smokey Joe ganske enkelt ikke stor nok, påpegede min kone.

Den var jeg helt med på, for jeg har længe tænkt på, hvor nemt det ville være med en gasgrill i stedet for at skulle rode rundt med trækullene. Jeg havde tidligere kigget på en Weber Spirit eller måske en Weber Genesis. For ligefrem at ofre på den helt store Weber Summit var nok lidt for meget til et sommerhus.

Min kone protesterede – en gasgrill er jo ikke en rigtig grill, mente hun. Men jeg holdt på mit og påpegede, at det jo altid er mig, der griller maden, så mit ønske må være afgørende. Det argument bøjede hun sig for, og vi tog i byggemarkedet for at kigge på grill. Det endte med, at vi købte en Weber Q gasgrill.