Lys show og hele molevitten

Til grin kan man jo altid blive, tænkte jeg ved mig selv, da vores yngste søn, Dennis, rystede opgivende på hovedet af mig. Han havde ved aftensbordet fortalt om den kommende lørdags fest i ungdomsklubben for de 14- til 18-årige. Dennis er med i den arbejdsgruppe, der sammen med en af de voksne ledere i klubben står for en række forskellige arrangementer.

Det var et spørgsmål fra min side om, hvorvidt hans meget omtalte lysshow fra Danguitar ( http://www.danguitar.dk/group.asp?group=355 ) var noget med levende lys, der fik ham til at ryste på hovedet af mig. Men han kunne jo heller ikke vide, at jeg bare sagde det for at drille ham, for jeg ved selvfølgelig godt, hvordan det skal lyne og blinke med forskelligt farvede lamper, når de unge holder fest.

Der er flere i ungdomsklubben, som bruger meget af deres fritid på at spille musik, så klubben har faktisk sit helt eget husorkester, der trofast møder op med deres musikinstrumenter, når der skal holdes fest. En aften for nogle måneder siden havde jeg faktisk lejlighed til at høre de fire unge knægte spille, og jeg må  sige, at de er ganske gode.

Dennis fortalte, at de fire drenge i bandet, altid betinger sig nogle pauser, for de vil jo også gerne ud at danske med pigerne. Så når de holder pause, må de unge mennesker nøjes med musik fra en båndoptager, men det generer dem heller ikke.

Vi forældre glæder os over, at der i klubben holdes skarpt øje med, at de unge ikke drikker alkohol.